Huawei P20 Pro kan ha ett mjukvaruläge för att dölja skåran

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro kan ha ett mjukvaruläge för att dölja skåran

Det finns mycket spänning kring den efterlängtade Huawei P20 Pro, som har återkommit att märkas i nya rykten, som har avslöjat nya funktioner och vissa detaljer om dess mjukvarugränssnitt, inklusive de som rör skåran på skärmen från 6 tum.

Enligt de senaste avslöjandena ska P20 Pro ha ett läge som kan dölj skåran, som visar ett svart statusfält som kommer att maskera närvaron av skärningen på skärmen, eller till och med inte använda de övre hörnen runt den. Läsaren för Fingeravtryck den ska placeras i en knapp under displayen.

Dessutom finns viktig information relaterad till specifikationerna. Rykten säger att den kraftfullare versionen av P20-familjen kan ha 6 GB av RAM e 128 GB internt minne, medan trippelkamera bak ska ha en sensor från ben 40 MPen från 12 MP och ännu en med optik 5x zoom.

För vilken oro prisdet verkar som om vi på prislistan vid lanseringen kommer att hitta en siffra skriven mellan € 800 och € 900men hörlurar bör också inkluderas i tidiga förbeställningar Bose QC35 II.

Vi kommer att veta mer nästa 27 mars, dagen för den officiella presentationen.

Relaterade artiklar

Back to top button