Huawei P20 Pro har inga fler hemligheter: 40 megapixel Light Fusion-kamera och dessutom vattentät! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro har inga fler hemligheter: 40 megapixel Light Fusion-kamera och dessutom vattentät! (Foto)

Som rapporterats av den vanligtvis pålitliga WinfutureHuawei P20 Pro, förutom att ha 3 bakre kameror, kan skryta med en annan märklig funktion inom det fotografiska området: en sensor från brunn 40 effektiva megapixlardet vill säga ingen interpolation eller diverse “magi”.

Den tyska sajten har kommit i besittning av en rad smartphone-specifikationer, varav en också rapporteras 5x hybridzoombetyder detta att genom att kombinera optisk zoom (tack vare en av de tre sensorerna, som är en 8 megapixel 3x telefoto) och digital bör Huawei P20 Pro nå en förstoring på 5 gånger på ett nästan perfekt sätt, det vill säga med mycket liten kvalitetsförlust. Vi vet dock inte i vad upplösning dessa fotozoom kommer att tas, med tanke på att upplösningen på teleobjektivet är mycket lägre än huvudsensorns, men vi antar att de kommer att vara i 8 megapixel omloppsbana och att de “fler” pixlarna jämfört med 40 MP kommer att användas för att öka kvaliteten på den digitala zoomdelen.

Den tredje sensorn på smartphonen ska istället vara en 20 megapixlar i svartvittsom nu är ett Huawei/Leica-varumärke, eftersom vi även har hittat det i tidigare generationer av smartphones tillverkade av de två företagen.

Observera också att P20 Pro också är utrustad med laser autofokus och a RGB IR-sensormen detaljerna om det senare är oklara.

Winfuture rapporterar också en funktion som kallas Light Fusion och att bländaren på de tre kamerorna varierar mellan f / 1,6 och f / 2,4, men det är inte klart vilken sensor som har vilken bländare, och inte heller exakt vad denna “fusion av ljus” är; det är dock troligt att det är ett system för att kombinera information från sensorer med olika upplösning, och därför kan det innebära någon form av översampling.

När det gäller den främre kameran så pratar vi om en sensor från 24 megapixlarvilket ska garantera bra prestanda i svagt ljus.

Slutligen finns det också bekräftelser för skärmen: a 6,1 tum OLED i 19:9 (1 080 x 2 240 pixlar)utrustad med oundvikliga hack. Trots detta bör frontramarna inte återställas eller nästan, med tanke på det fingeravtrycksläsaren ska placeras på framsidanlägre än displayen.

Annan intressant information finns på IP67 certifieringvilket äntligen markerar ankomsten impregnering på toppen av sortimentet Huawei, samtidigt som det ser ut att bli ett enda minnesklipp, med 6 GB RAM och 128 GB lagringsutrymme.

För enkelhetens skull sammanfattar vi allt i tabellen nedan, dock föregås av ett stort bildgalleri, men vi påminner om att detta ännu inte är officiell information; för dem får du vänta en vecka till, närmare bestämt den 27 mars i Paris, dagen då P20 och P20 Pro äntligen kommer att presenteras.

Relaterade artiklar

Back to top button