Huawei P20 Pro firmware bekräftar att den kommer att presenteras med Android Oreo 8.1 (bild)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro firmware bekräftar att den kommer att presenteras med Android Oreo 8.1 (bild)

Det finns stor förväntan inför presentationsevenemanget för de nya Huawei-enheterna, som är planerat till nästa mars 27 i Paris. Vi borde se, som ni väl vet vid det här laget, tre nya smartphones presenterade av det kinesiska företaget och idag har vi nya nyheter att rapportera om den “största” av den nya familjen, nästa Huawei P20 Pro.

Enligt några läckta filer från firmwaren som ska installeras på Huaweis nästa enhet får vi veta att den kommer att baseras på Android Oreo 8.1 och att identifieringskoden för smarttelefonen kommer att vara CLT-L29. Denna nyhet bekräftar prejudikat enligt vilka det kinesiska företagets nästa smartphones kommer att lanseras på marknaden med 8.1-versionen av Android ed EMUI 8.1.

Som vanligt upprepar vi nyhetens inofficiella karaktär även om det verkar mycket troligt för oss. Vi kommer att kunna ge dig mer bekräftelse efter den officiella presentationen den 27 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button