Huawei P20 Pro dyker upp igen i en ny rendering: möjliga indikationer även på specifikationer och pris (foto)

Oavsett Mobile World Congress i Barcelona – som kommer att nå ögonblicket markera ikväll kl 18, med presentationen av den nya Samsung Galaxy S9 – det fortsätter att pratas om framtidens Huawei P20, redo att katalysera fansens uppmärksamhet, en månad efter den officiella presentationen.

Framför allt nya har läckt ut framställa som de skildrar P20 och P20 Pro. Det sistnämnda namnet är inte nytt, men hade redan cirkulerat i slutet av 2017, som en möjlig tredje toppmodell av P20-familjen. Från bilden som visas, skiljer sig denna påstådda P20 Pro inte från de estetiska linjerna som redan tillskrivs P20 Plusdärför är det möjligt att det är en variant av det, kanske förbättras i de tekniska specifikationerna.

Specifikationer som vi kan ha fått en ny smak av, tack vare en skiss av en webbsida på kinesiska: bilderna visar namnet på P20 Pro, följt av en rad tekniska funktioner, allt från minnesklipp (6/8 GB RAM, 128/256 GB internminne) till SoC Kirin 970 och till displayen från 6″ full HD+.

På en av bilderna är här ett pris på 5 899 yuan, eller ungefär 757 €. För tillfället lämnar dock detaljer av denna typ fortfarande den tid de hittar.

Slutligen, som väntat, låt oss ta en snabb titt på framställa från P20: smarttelefonen verkar bekräfta designen skymtade redan under de senaste veckorna, med fingeravtrycksläsaren längst fram – dess utmärkande drag, ärvt från Honor View 10 – och hack väl närvarande i det övre området. Nyligen har bilderna som bifogats till TENAA-certifieringen av P20 lyft en del tvivel på nacken i stil med iPhone X inväntar vi därför ytterligare nyheter inom en snar framtid, kanske från mer pålitliga källor.

Relaterade artiklar

Back to top button