Huawei P20 Pro börjar skaka: Leagoo S10 har trippelkamera, skymningsfärg, läsare under displayen och mindre hack!

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Pro börjar skaka: Leagoo S10 har trippelkamera, skymningsfärg, läsare under displayen och mindre hack!

Efter Leagoo S9 som vi hade sett i Barcelona, klonkrig by Leagoo fortsätter med S10en smartphone inom en snar framtid, som skamlöst kopierar Huawei P20 Pro, med mera.

Dessutom trippel bakre kameradessutom med layout, skrifter och varumärke i samma position som toppen av Huawei-sortimentet, utlovar Leagoo S10 också en fingeravtrycksläsare under displayenoch från de släppta bilderna är det också tydligt skymningsfärgning lanserad av P20 Pro själv, även om vi inte kan vara säkra på att färggradienten är gjord lika bra. Slutligen har vi också en liten hack ovanpå 6-tumsskärmen, Essential Phone-stil.

De tekniska egenskaperna är ännu mer rökiga. Snapdragon 845 eller Helio P60 (osäkerheten är olidlig), och minnesnedskärningar av 6/128 GB och 8/256 GB. Ytterligare detaljer kommer att avslöjas den 18 april på Global Sources Exhibitions i Honk Kong, men ärligt talat verkar det för mycket kött för att vara sant.

Men inte rädd, för S10 kommer inte att vara ensam: han kommer faktiskt också att vara där Leagoo S9 Pro, med 6,18” skärm, MediaTek MT6763-processor och 4/64 GB minne. Galleriet nedan kommer att reda ut alla tvivel om vem som kopierade vad.

Relaterade artiklar

Back to top button