Huawei P20 Porsche Design kan vara “extrem”: fingeravtrycksläsare under skärmen och ingen skåra (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Porsche Design kan vara “extrem”: fingeravtrycksläsare under skärmen och ingen skåra (foton och videor)

Enligt traditionen borde nya Huawei P20 också ha en egen specialutgåva-variant Porsche designmen från de första ryktena verkar det som att Huawei i år verkligen vill skapa en “lyxversion“av sitt toppsortiment, introducerar exklusiva innovationer för denna modell.

Den nya Porsche Design-utgåvan skulle faktiskt inte bara kunna vara annorlunda på ett estetiskt plan, utan lägga till innovativa element som inte finns i resten av P20-serien, som t.ex. trippelkamera skiljer sig från Pro-varianten och till och med den ökända fingeravtrycksläsaren under glaset av displayen.

Enligt kinesiska källor läckte bilderna förra veckan – som du kan granska i galleriet – och som tillskrivs Pro-varianten istället vara de som rör versionen Porsche designvilket skulle förklara tydliga skillnader identifieras. När det gäller kamerasektorn, återigen under varumärket Leicapå denna modell bör det finnas tre optik placerade horisontellt – och inte vertikalt som på P20 Pro -, var och en med sin egen särart: en standard-ett teleobjektiv och en tredje vid vinkel.

Frågan som många kommer att ställa sig nu är: men hack? Tja, från vad vi har sett i de nya bilderna är det svårt att säga om detta element finns på displayen, men det verkar som att det inte finns några spår av det. Precis som det inte ens finns ett tecken på fingeravtrycksläsaren, som skulle kunna integreras direkt under displayen, som redan nämnts.

Priset på denna extraordinära specialutgåva borde ligga runt 10 000 Yuan för den kinesiska marknaden, vilket motsvarar ca 1 281 € vid utbyte med vår valuta.

I dagsläget kommer all information som rapporteras från läckor och källor inofficiell, så vi rekommenderar att du tar dem mycket försiktigt. För vår del tror vi knappt att det kan finnas en sådan version extrem av Huawei P20, med så många exklusiva nyheter inuti, men vi är redo att bli överraskade av det kinesiska företaget.

Huawei P20 Porsche Design – Videoläcka

Relaterade artiklar

Back to top button