Huawei P20 Plus: trippelkamera, notch och “oändlig” skärm i de första renderingarna (uppdaterad: partiell förnekelse?)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Plus: trippelkamera, notch och “oändlig” skärm i de första renderingarna (uppdaterad: partiell förnekelse?)

Just i morse, med anledning av indiskretionen om firmware baserad på Android 8.1 redan vid lanseringen, hade vi hänvisat till de många bitarna fortfarande ledig om Huaweis P20-familj, som kommer att presenteras den 27 mars, om alla idéer om design. Här kommer då till vår hjälp några framställa som har skyddsskal av påstådda framtida Huawei-smartphones, som de kan avslöja för oss saftiga detaljer på de estetiska linjerna.

Låt oss börja från P20 Lite, den minst värdefulla medlemmen i familjen. Överdraget oländig tillägnad honom avslöjar en bakre fotografisk modul inspirerad av iPhone X, med två sensorer och en lysdiod för blixten, förutom fingeravtrycksläsaren. Det är dock genom att gå vidare till de andra bilderna man börjar göra verkligen seriöst.

Det påstådda skyddet av P20 skulle bekräfta ryktet som redan cirkulerat på trippel bakre kamera anordnade vertikalt, kompletterat av blixten och en sensor för laserfokus.

Framför skulle det dock finnas en plats visas i 18:9 med väl optimerade ramar: på den övre, här är en dubbel kamera (så för en totalt 5), medan på den nedre fingeravtrycksläsareför en lösning som påminner om den som antogs för Honor View 10.

En mycket förnyad design för en generationssprång också förseglad av den nu bekräftade accelerationen i numrering (från P10 till P20). Än mer extrema men det kan vara designen av P20 Plus: baksidan skulle verka ganska lik den på P20, medan fronten vi kanske måste säga helt adjö till ramar, tack vare en display som kan täcka hela ytan, nästan för bra för att vara sant. Å andra sidan, här är den redan ryktade fästingen hacknödvändigt hölje för kameror, öronkapsel och olika sensorer.

Tillförlitligheten för dessa bilder är ännu inte verifierbar, så det kan det också vara förfalskningar (t.ex. var skulle P20 Plus fingeravtrycksläsare vara? Kan den ha lagts på hyllan?).

Men om design istället vore just det, vad skulle du tycka?

Uppdatering 04/02/2018 kl 18:00

Strax efter publiceringen av de första påstådda renderingarna vi pratade om under den ursprungliga artikeln, första påstådda stulna skotten av Huawei P20 Plus. De nya bilderna skulle dyka upp bekräfta närvaron och formen av hack fram, medan den bakre trippelkameran skulle vara avslag genom integrationen av en mer kanonisk dubbelsensor.

För närvarande är det svårt att spekulera i vilka bilder som är sanna och vilka som inte är det – och om båda inte är det – får vi vänta mer pålitliga källor för att få en mer komplett uppfattning om det.

Relaterade artiklar

Back to top button