Huawei P20 Plus kanske inte är lika lik iPhone X, enligt detta möjliga foto av dess 3 kameror

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Plus kanske inte är lika lik iPhone X, enligt detta möjliga foto av dess 3 kameror

Vi såg för ett par veckor sedan ombyggnaden av Huawei P20 Plus gjord av @OnLeaks och baserat på CAD-diagram av själva smarttelefonen. Baserat på de renderingar som gjorts av den välkända informanten (se öppningsbilden) verkade Huawei ha flera punkter gemensamt med iPhone X, särskilt i designen av de bakre kamerorna. Ett nytt foto som läckte ut idag, som ska porträttera den aktuella smartphonen, kastar dock en skugga av tvivel om den tidigare rapporten.

Som du kan se nedan skulle Huawei P20 Plus ha det tre kameror på baksidanmen utgör en del av en enda kropp, med blixt placerad högt upp, utanför huvudkvarteret. Inom det senare finns det istället fler sensorerförmodligen för fokus.

Det är en konfiguration djupt annorlunda från det av @OnLeaksmed de olika elementen alltid ordnade i en rad, men i ett helt disharmoniskt läge och sätt.

Det måste sägas att detsamma @OnLeaks han hade upprepade gånger upprepat hur svår denna rendering hade varit, och om han hade haft fel om bredden på utsprånget med kamerorna, så är efter alla elementens position inuti det förmodligen bara resultatet av intuition.

I vilket fall som helst kan vi inte på något sätt garantera äktheten av bilden nedan, så tvivel kvarstår. Om vi ​​var tvungna att uttrycka oss efter personlig smak kanske vi skulle föredra det nya fotot och inte de tidigare renderingarna, men det är en mycket tveksam preferens.

Relaterade artiklar

Back to top button