Huawei P20 på de första riktiga bilderna: bara två bakre kameror för honom och några tvivel om hacket

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 på de första riktiga bilderna: bara två bakre kameror för honom och några tvivel om hacket

De kommer från det kinesiska certifieringsorganet TENAA de första trovärdiga riktiga bilderna av Huawei P20, som porträtterar en smartphone något annorlunda än prognoserna.

Ingen trippel bakre kamera, som felaktigt antagits av @OnLeaks. På dess plats finner vi två sensorer staplade vertikalt under varandra, för att påminna dig lite om iPhone, men egentligen inte så mycket, för nu är det en design som tagits tusen gånger över någon annanstans. Märket saknas inte LEICAnu en binomial med Huawei, på vad som verkar vara ett bakstycke i blått glas.

Framför finner vi en mittknappen längst ner och den främre kameran längst upp i mitten. Det är inte klart om den senare är inom en hacken indragning i iPhone X-stil. Även om vi kommer att agera lite på bildens ljusstyrka och kontrast kommer inget definitivt ut, så vi får vänta på några fler bilder.

Vad som är säkert är att den här P20 ser lite mindre iPhone ut nu, även om bilderna på TENAA inte lyser för skönhet, som vanligt.

Det är dock fortfarande mer än en månad kvar till den officiella presentationen, så det är bara att vänta på nästa läcka för att få en tydligare bild.

Relaterade artiklar

Back to top button