Huawei P20, P20 Plus och P20 Lite tar en tur till TENAA och bekräftar sina koder (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20, P20 Plus och P20 Lite tar en tur till TENAA och bekräftar sina koder (foto)

De kommer inte till nästa MWC 2018, där Samsung kommer att vara huvudpersonen, men även för nya Huawei P20, P20 Plus och P20 Lite är den officiella presentationen inte långt borta. Så lite att alla modeller redan har fått certifiering av den kinesiska enheten TENAAsom bekräftade kodnamn och varianter.

Från tidigare rykten vet vi att namnen som Huawei valt för dessa enheter borde vara det Emily, Charlotte Och Anneoch det är initialerna för dessa valörer som finns i modellkoder av TENAA, listade nedan beroende på vilken enhet de ska motsvara.

Detta är naturligtvis information ännu inte officiellt bekräftad, så det är möjligt att vissa av dessa namn inte hänvisar till P20-serien, även om timing är kompatibla med deras lansering på marknaden. Den officiella presentationen är planerad till den 27 mars, men ytterligare information kommer sannolikt att läcka ut under de kommande veckorna.

Relaterade artiklar

Back to top button