Huawei P20, P20 Plus och även P20 Pro: trippel bakkamera för alla, hack bara för en! (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20, P20 Plus och även P20 Pro: trippel bakkamera för alla, hack bara för en! (Foto)

Huawei verkar redo att återlansera på det fotografiska området, först introducerade ett system a 3 sensorer bak på sin nästa topp i sortimentet, som mer och mer sannolikt kommer att heta Huawei P20.

Till skillnad från tidigare år kunde vi under 2018 istället se 3 olika modeller. Inte bara P20 och P20 Plus längre, utan också P20 Pro, med ett suffix som det kinesiska företaget hittills bara hade använt för Mate-serien. Just detta faktum, i kombination med den obekräftade tillförlitligheten hos bilderna som skulle demonstrera existensen av dessa tre modeller, får oss att bjuda in dig att ta allt med en nypa salt.

Som du kan se skulle Huawei P20 och P20 Plus vara relativt lika, med främre fingeravtrycksläsare och 3 kameror på baksidan placerade annorlunda, bara för att särskilja dem bättre. Huawei P20 Pro skulle istället vara den ökända modellen med hack a-la iPhone X, vars existens redan hade antagits tidigare.

Kort sagt, låt oss säga att bilderna i fråga verkar hänvisa till alla rykte cirkulerat hittills, men detta ger inte nödvändigtvis trovärdighet till deras stöd, eftersom de kan ha gjorts av någon som liksom vi och du har hållit sig informerade.

Ur teknisk synvinkel finns det inga nyheter. Baserat på tidigare information kallades den för en processor Kirin 970redan sett på Mate 10-serien, och kanske en Kirin 975 endast för Pro-varianten. 6 GB RAM bör vara standarden för alla tre modellerna, medan internminnet bör börja på 64 GB. Allt för att sedan verifiera “kraften” hos de bakre kamerorna, som kunde fotografera bra 40 megapixlar med 5X hybridzoom. Som vanligt upprepar vi att det fortfarande inte finns några konkreta bevis även om förväntningarna logiskt sett är väldigt höga.

Relaterade artiklar

Back to top button