Huawei P20, P20 Lite och P20 Pro presenterade av evleaks: hack överallt, trippelkamera och blå versioner (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20, P20 Lite och P20 Pro presenterade av evleaks: hack överallt, trippelkamera och blå versioner (foto)

Vi har redan pratat mycket om den nya Huawei P20-familjen, som officiellt kommer den 27 mars, och det finns väldigt få tvivel om design och hårdvara. Att ge oss de senaste “inofficiella” bekräftelserna på hur Huaweis nästa smartphones kommer att bli, kommer igen evleaksartistnamn på Evan Blass, som hade premiär i framställa av alla komponenter i P20-serien i dess olika färger.

På bilderna, som du kan se i galleriet i slutet av artikeln, visas de Huawei P20, P20 Lite Och P20 Pro – respektive från topp till botten – och du kan beundra alla element som redan nämnts i de många tidigare ryktena.

Där är hack på displayen, som visas på alla tre modellerna, men det finns också främre knappen med läsare för Fingeravtryck integrerad, finns både på standardversionen och på Pro-versionen. På Lite-varianten är dock läsaren placerad på bak-i linje med tidigare generationer.

Valet av bakre kameror är också speciellt, och plural används inte av en slump. Standardvarianten och Lite-varianten nöjer sig med en dubbelkamera med blixt under, medan det på P20 Pro finns ett extra objektiv, vilket bekräftar det efterlängtade trippelkamera som det har pratats mycket om de senaste veckorna.

När det gäller färgerde två bilderna på den välkända läckaren får oss att upptäcka att nya P20 kommer att finnas tillgänglig både i svart det i blåmed en blank finish för Lite-versionen och en matt finish för de andra varianterna.

Vi påminner dig om att informationen och bilderna som visas inte är officiella och kanske inte exakt motsvarar de slutliga versionerna av dessa enheter, så de måste tas med mycket varning. Vi kommer att veta sanningen om mindre än tjugo dagar, när Huawei bestämmer sig för att officiellt presentera dem i Paris.

Kort sagt, på nya P20 finns allt vi förväntade oss, kanske till och med något extramen detta gör dem inte nödvändigtvis vackra att se på.

Och du, vad säger du? Gillar du dessa nya toppklassiga Huawei-märkta produkter eller är du med på festen anti-notch?

Relaterade artiklar

Back to top button