Huawei P20 och P20 Pro minnespriser och nedskärningar har redan avslöjats: bra överraskning eller vanligt avlopp?

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 och P20 Pro minnespriser och nedskärningar har redan avslöjats: bra överraskning eller vanligt avlopp?

Dagens nyheter ges till oss av Roland Quandt som genom sin Twitter-profil kan ha avslöjat minnesstörningar av Huawei P20 och P20 Pro, förutom detaljen som många av er kommer att vara intresserade av nästan mer än de tekniska specifikationerna: i priser försäljning för den europeiska marknaden.

Enligt när den släpptes av läcka Tyska – som nästan alltid kan räkna med tillförlitliga källor i panoramat detaljhandeln Europeiska – Huaweis nya flaggskeppssmartphones kommer bara att nå vår marknad i ett enda minne var och en, medan det största valet kommer att reserveras för andra marknader. Särskilt, P20 (utrustad med en 5,8″) kommer att räkna med 4 GB RAM Och 128 GB internminnemedan P20 Pro (visa från 6,1″) kommer att skryta bra 6 GB RAM är alltid 128 GB lagringsutrymme.

Som nämnts har dock de troliga försäljningspriserna också avslöjats, som vi hoppas gäller även för den italienska marknaden: 679 € för P20 och 899 € för P20 Pro.

Det är listpriser som vi åtminstone skulle kunna definiera om vi jämför med dem som tävlingen valt ut rimlig. Stämmer de med dina förutsägelser, eller skulle du bli positivt eller negativt överraskad om de bekräftades?

Relaterade artiklar

Back to top button