Huawei P20 och P20 Pro: du kan köpa dem på avbetalning med 3 Italia också tillsammans med de GRATIS erbjudandena

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 och P20 Pro: du kan köpa dem på avbetalning med 3 Italia också tillsammans med de GRATIS erbjudandena

De helt nya Huawei P20 och P20 Pro är förståeligt nog föremål för många användares önskemål, särskilt fascinerande från en fotografisk sektor i toppen av sektorn. Detta är dock inte särskilt billiga apparater, en inte obetydlig avskräckande effekt för många. Dock börjar från 10 april3 Italia ger dig möjligheten att köpa dem på delbetalning i samband med erbjudandena FRIförutom det redan annonserade ALL-IN.

Mot ett förskott från 69 €Huawei P20 och P20 Pro blir dina till månadskostnaden för respektive 22 € Och 27 €med erbjudandet GRATIS Prime. Månadskostnaden stiger till 25 € Och 30 € för erbjudanden GRATIS Master i Special ea-version 34 € Och 39 € för GRATIS kraftvilket är det mest kompletta erbjudandet av partiet.

Vart och ett av de nämnda erbjudandena inkluderar också alternativet GIGA BANKatt ackumulera GB inte förbrukas föregående månad, försäkringen KASKO och möjligheten till byta modell av smartphones efter ett år.

Dessutom garanterar Tre att månadskostnaden alltid kommer att finnas kvar fastnat.

Relaterade artiklar

Back to top button