Huawei P20 Lite visas också i blå färg, i ett annat livefoto (uppdaterat: och i video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Lite visas också i blå färg, i ett annat livefoto (uppdaterat: och i video)

Huruvida P20 Lite kommer att vara Huaweis trumfkort för att spränga gränsen för smartphone-marknaden i mellanklassen vet vi först från den 27 mars, dagen som valts för presentation av hela P20-serien, men under tiden fortsätter den minsta medlemmen i familjen att visa sig i ett nytt stulet skott, denna gång i det fascinerande blå färg.

Som du kan se på bilden i galleriet skapar glaset på bakkroppen på P20 Lite en serie förföriska ljusspel, liknande det vi såg tidigare på Honor 8, en uppenbar inspiration även för hörnens rundade former och för fingeravtrycksläsarens position. Att byta från bästsäljare of Honor 2016 är layout kameror.

Den dubbla fotografiska sensorn är faktiskt justerad vertikalt, tillsammans med lysdioden för blixten, den snabba sammanfattningen av egenskaperna hos linserna och märket Huawei, som finns längst ner. Framsidan i det här fallet visas inte, men vid det här laget vet vi att hack kommer inte att misslyckas.

För detaljerna i stället pratar vi om Kirin 659, 4/64 GB minnesklippet och ett batteri från 3 520 mAh. Som vanligt kommer dock priset att vara den stora diskriminanten för att locka framtida köpare.

Relaterade artiklar

Back to top button