Huawei P20 Lite vill inte döljas: här är den i bilder och praktiska videor från Italien

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Lite vill inte döljas: här är den i bilder och praktiska videor från Italien

Huawei P20 Lite fortsätter att pratas om, denna gång även med en praktisk video gjord av vår läsare Simone i en butik i Italien, även om den talas på engelska. Allt är dock lätt att förstå, och om du fortfarande har tvivel om den nya Huawei-mellanklassen kommer de knappast att bestå efter att ha sett videon.

Utan tvekan kan vi därför säga att Huawei P20 Lite är utrustad med SoC Kirin 659kopplat till 4 GB RAM Och 64 GB lagringsutrymme. Skärmen har upplösning 2 280 x 1 080 pixlardet är precis 19:9detta beror på att Huawei, liksom ASUS, förmodligen har valt att ignorera hackså att helskärmsinnehåll kan spelas upp utan att hacket stör dem.

De två bakre kamerorna har inte märket LEICA för att följa med dem, och tydligen har de inte ens 4K-videoinspelning. Kameraappen är dock särskilt rik på funktioner, som du kan se från filmen.

Närvaron av FM-radiomedan vi är glada över att hitta på mjukvarusidan Android 8.0 med EMUI 8.0, även om vi inte visas för många nyheter. Observera dock att Snabbtangent det är standardtangentbordet, som förväntat med tanke på de tidigare.

Med tanke på att smarttelefonen redan har dykt upp från (vissa) Unieuro för € 369, och att det fortfarande är flera dagar kvar till lanseringen av P20 och P20 Pro, planerad till den 27 mars, är det mer än möjligt att denna P20 Lite är kommersiellt tillgänglig redan innan dess. Vi kommer att hålla dig uppdaterad som alltid, under tiden kan du njuta av videor och livebilder av Huaweis nya “mellanklass med hack”

Vi tackar Simone och Simone för bilder och filmer.

Relaterade artiklar

Back to top button