Huawei P20 Lite ser ut som en wannabe iPhone X! (Foto och video)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Lite ser ut som en wannabe iPhone X! (Foto och video)

Huawei P20 Lite visas först i trovärdiga bilderresultatet av en rekonstruktion baserad på CAD-diagrammen för själva smarttelefonen, gjord av den vanligtvis pålitliga @OnLeaks. Det måste dock sägas att, genom samma källas mun, har det gått den här gången särskilt komplicerat. Dessutom, tills för några dagar sedan, @OnLeaks väntade på bekräftelse på tillförlitligheten av det rapporterade; vi antar att han fått dem, annars skulle han inte ha publicerat det, men i alla fall är denna utgångspunkt för att säga till dig att ta renderingarna i fråga med lite mer skepsis än vanligt.

Som sagt, ställ dig själv en annan fråga också. Hur osannolikt är det att Huawei vill “inspirera” iPhone X? Att döma av bilderna och videorna nedan är svaret uppenbart. Denna P20 Lite har verkligen en hack ovan, om än mindre uttalad än Apple-smarttelefonen, och två bakre kameror som påminner mycket om iPhone X.

Nära det senare är fingeravtrycksläsaresom Huawei lyckligtvis inte ville ge upp.

Smarttelefonen mäter ungefär 148,6 x 71,2 x 7,4 mm (8,4 mm med tanke på kamerans utskjutande) och bör ha en skärm på ungefär 5,7 tum, mer eller mindre. Nedan hittar vi högtalare, USB-C och ljuduttag, ytterligare ett undantag som Huawei lyckligtvis inte gjorde. Profilen, å andra sidan, är rundad och till synes metallisk, även om material och ytbehandlingar är långt ifrån verifierade, eftersom de är en rekonstruktion.

Men med tanke på den tidigare framgången för Lite-serien och den lysande inspirationen från denna P20 Lite, tvivlar vi inte på att denna smartphone också kommer att vara en bästa köp, uppenbarligen till rätt pris. Men det får vi veta först om ett par månader eller så. Faktum är att med tanke på att P20 och P20 Plus kommer att presenteras den 27 mars är det rimligt att förvänta sig att vi i april kommer att hitta dem på marknaden, tillsammans med deras yngre bror.

Relaterade artiklar

Back to top button