Huawei P20 Lite: så här köper du den på avbetalning med Vodafone från 5,99 € per månad

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Lite: så här köper du den på avbetalning med Vodafone från 5,99 € per månad

Även om den officiella presentationen ännu inte har kommit så har Huawei P20 Lite redan kommit ut på marknaden för några dagar sedan och kan även köpas via operatör. Framför allt erbjuder Vodafone några intressanta rabatter för gamla och nya kunder, med möjlighet till inköp även i omgångar.

Via alternativet Enkel telefon ingår i ett av Vodafones uppladdningsbara erbjudanden som kan aktiveras på ditt SIM-kort, du kan köpa en Huawei P20 Lite med 30 månatliga avbetalningarmed olika kostnader beroende på kampanjen:

  • Red, Pro/One och Shake Remix erbjuder: delbetalningar på 5,99 € per månad, avgift för tidigt uttag på 100 € (CDC) eller 80 € (SEPA SDD)
  • Smarta erbjudanden, C’all Global och andra: delbetalningar på € 7,99 per månad, ingen avgift för förtida uttag

De förskottskostnader beroende på vald betalningsmetod: 89,99 € för dem som betalar med kreditkort (CDC) e 109,99 € för bankautogiro (SEPA SDD).

Dessutom, om kunden köper en smartphone med alternativet Easy Phone finns det några Giga av internet i gåvasärskilt 4 GB av datatrafik för kampanjen Red e 2 GB för Smart, Pro, C’All Global och Super-erbjudanden.

För den som vill köpa Huawei P20 Lite i ettenda lösningenär priset för Vodafine-kunder 369,99 €. För mer information om dessa och andra smartphone-erbjudanden från den röda operatören, vänligen gå till ett auktoriserat center eller konsultera den officiella webbplatsen på denna adress.

Relaterade artiklar

Back to top button