Huawei P20 Lite: även de första stulna bilderna bekräftar hack och “trafikljus” i iPhone X-stil

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 Lite: även de första stulna bilderna bekräftar hack och “trafikljus” i iPhone X-stil

Rädslan hos dem som under presentationen av iPhone X hade stoppat händerna i håret i väntan på bråttom till imitation av de mest märkliga estetiska enheterna från andra tillverkare håller på att bli verklighet. Och, som redan förutsetts för ett par månader sedan, kan det bli Huawei att tullklarera hack (och inte bara) i Android-landskapet. Sparar inte ens på mellanklass.

Ja, därför att – som redan visades i morse av några renderingar av det alltid pålitliga @OnLeaks – också P20 Lite skulle kunna gifta sig med designen i iPhone X-stil. För att bekräfta detta skulle vara första levande bilder av Huaweis påstådda mellanklass, som återigen rapporterar de mycket (av många) hatade hackförutom det ökända bromsljus – det vill säga det överdrivet utstående och skrymmande dubbel bakre kamera anordnad vertikalt.

Det måste sägas att båda verkar ha dimensioner mer diskret och innehållsrik av iPhone X-motsvarigheterna, vilket kännetecknar den övergripande designen i mindre markant omfattning.

Design som dock är obestridligt inspirerad till äpplets nya smartphone, med alla de konsekvenser som detta kommer att medföra.

Faktum är att om många kommer att stoltsera med sina egna skylla både för själva estetiken och för viljan att följa Apples dikter så uppenbart, som många kommer att vara (mer tyst) lockade från köpet av samma skäl, genomgår den obestridliga charmen hos Cupertino-produkter. Men Huawei P20 Lite blir det verkligen så? Endast den officiella presentationen den 27 mars kommer att undanröja alla kvarstående tvivel.

Relaterade artiklar

Back to top button