Huawei P20 kommer att presenteras officiellt den 27 mars och kommer att heta precis så

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 kommer att presenteras officiellt den 27 mars och kommer att heta precis så

Om du är ett Huawei-fan, notera kalendern: nästa officiella evenemang för det kinesiska företaget är inställt på 27 mars 2018 i Paris och det kommer att vara precis vad du väntar på, det är konferensen för presentation tjänsteman för det nya toppsortimentet Huawei P20.

Företaget skickar redan ut pressinbjudningar till olika internationella tidningar, vilket ger oss en viktig bekräftelse angående förnamn av detta nya sortiment, vilket borde vara exakt P20. Traditionen som skulle ha velat ha en mer passande Huawei P11 kommer därför att avbrytas, men förmodligen vill direktpassagen till P20 understryka den här enhetens innovativitet.

En av varianterna, förmodligen Plus-en, skulle verkligen kunna ha gjort det tre kameror på baksidan, även om ryktena för närvarande inte är överens på denna punkt. Utöver Plus ska det även finnas en ganska lika standardvariant och klassikern Lite versionsom kommer att innehålla lägre hårdvara.

För övrigt kommer hårdvarufunktionerna verkligen att vara i topp, med den troliga närvaron av SoC Kirin 970 – som redan setts på Mate 10 Pro – och Android Oreo sedan lanseringen.

Ingen exakt information är känd priser Och tillgänglighetoch dessa kommer att vara de mest intressanta detaljerna som kommer att upptäckas under konferensen den 27 mars.

Relaterade artiklar

Back to top button