Huawei P20 kommer att ha tre bakre kameror: den officiella “bekräftelsen”

Huawei P20 och P20 Plus kommer att presenteras den 27 mars i Paris. Vi hade redan berättat detta förra veckan, men då hade vi ännu inte sett inbjudan till evenemanget, vilket istället nästan entydigt bekräftar tre huvudkameror av P20-familjen.

Som du kan se från öppningsbilden, som vi föreslår igen i slutet av artikeln så att du kan observera den bättre, insisterar Huawei särskilt på 3 “O”. Vi har tre cirklar i bakgrunden, som symboliserar lika många kameror, och vi har tre O i ordet mOOOre, vilket alltså framhålls ännu mer. Det finns också det nu oundvikliga omnämnandet av artificiell intelligens, vilket bekräftar närvaron av SoC Kirin 970, eller en av dess efterföljare.

Det finns dock ingen bekräftelse på namnet Huawei P20, som nu verkar definitivt, efter det var det under en tid osäkerhet med P11. Utöver P20 och P20 Plus kommer det också att finnas P20 Litemen den sistnämnda kommer som tradition inte att presenteras tillsammans med de andra två utan kommer troligen ut på marknaden utan trumpetstötar.

Relaterade artiklar

Back to top button