Huawei P20, inga fler tvivel: definitiv bekräftelse med namn och trippelkamera

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20, inga fler tvivel: definitiv bekräftelse med namn och trippelkamera

Efter de senaste veckornas olika rykten har det kinesiska företaget släppt en ny teaser som ger oss två viktiga bekräftelser: namnet på serien av nya smartphones kommer att vara Huawei P20 och framför allt kommer det att finnas den efterlängtade trippelkamera.

Om vi ​​tidigare hade haft tillförlitlig feedback på de första uppgifterna, Bekräftelse om de tre bakre kamerorna svarar den på en av de mest intressanta frågorna som hade kommit ut de senaste dagarna, med rykten och läckbilder som gav motstridiga ledtrådar.

Hur kan du gissa från tre’ELLER“av ordet”MOORE“som visas i teasern, vi vet nu officiellt att trippelkameran kommer att vara närvarande, även om det återstår att se vilka gudar tre modeller av P20 – standard, Lite och Plus – kommer att kunna montera detta innovativa hårdvaruelement.

Förmodligen, förutom Lite-varianten, kommer de tre optikerna att monteras på båda versionerna standard- än på det Plusmen för de definitiva bekräftelserna kommer det att bli nödvändigt att vänta till nästa 27 mars, dagen för den officiell presentation av det nya sortimentet.

Relaterade artiklar

Back to top button