Huawei P20 i den första och exakta 3D-renderingen: iPhone X bekräftar sig själv som en sann musa (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 i den första och exakta 3D-renderingen: iPhone X bekräftar sig själv som en sann musa (foton och videor)

Efter att redan ha sett den (nästan) definitiva designen av Huawei P20 Lite och P20 Plus, tack vare framställa från @OnLeaksdet rådde lite tvivel om det även P20 kunde gifta sig med estetiska linjer starkt inspirerade av de senaste månadernas mest omtalade smartphone, nämligen iPhone X. Den berömda läcka har äntligen reserverat samma behandling för den tredje modellen som den kinesiska tillverkaren kommer att presentera den 27 mars, bekräftande Ännu en gång rädslorna prognoser.

Med utgångspunkt från baksidan, verkar Huawei P20 nästan omöjlig att skilja från den äldre brodern P20 Plus. Här är faktiskt de tre kamerororganiserade på ett ganska märkligt sätt: två är inrymda i ett avsats som liknar iPhone X, medan en tredje är placerad omedelbart nedan, med LED för blixten för att stänga det vertikala symmetriska spelet. Kroppen är annars väldigt ren, med en finish in glasvilket bättre kommer att bekräftas av de första skotten från livet.

Längst fram hittar vi andra affinitetmen också en möjlig sådan skillnad. Den första kategorin inkluderar hack top – där det finns kameror, öronkapsel och olika sensorer – för att hylla (så att säga) den senaste smartphonen från Cupertino, och displayen i 18:9 förhållande, som kan täcka en mycket hög andel av den tillgängliga ytan. I den nedre ramen finns här dock en fingeravtrycksläsare, en lösning som liknar Honor View 10, men som skulle kunna vara frånvarande (eller inte?) i P20 Plus.

Ramen på Huawei P20 är då metalliskmed en finish som ser ut precis som den skinandefrån dessa först framställa. Inget speciellt att rapportera – med dörren USB typ C på botten, flankerad av den klassiska mikrofonen och högtalarhålen – var det inte för den hål som du kan skymta från ovan. Ett hål som egentligen inte borde vara ett – inget ljudjack därför – men en sensorannons infraröd.

Så, oavsett om du gillar det eller inte, kommer hela Huaweis P20-serie att ta en kö med båda händerna från den omisskännliga iPhone X, som presenterar – på gott och ont – en sann design ha sönder jämfört med det senaste förflutna.

Vilka sensationer det kommer att ge live och om valet av Huawei verkligen kommer att löna sig får vi veta först i slutet av mars.

Relaterade artiklar

Back to top button