Huawei P20 fortsätter att märka konkurrenterna nära: den kommer också att skryta med slow motion-videoinspelning

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20 fortsätter att märka konkurrenterna nära: den kommer också att skryta med slow motion-videoinspelning

Ungefär en vecka efter presentationen av den nya Huawei P20-smarttelefonfamiljen slutar aldrig nya detaljer om egenskaperna hos nästa flaggskeppsmodeller av den kinesiska jätten att dyka upp. Den här gången är det upp till en video som läckt ut på Twitter för att avslöja ett av knepen i rockärmen fotografiska sektorn av de nya smartphones, som Huawei verkar ha fokuserat särskilt på.

Vi vet faktiskt att P20 Pro – och förmodligen bara hon – kommer att skryta bra 3 kameror baktill, för en mångsidighet i de typer av slutare som förmodligen saknar motstycke hos konkurrenterna. De nya smartphones kan dock också integrera ett läge för videoinspelning in slow motion särskilt avancerat – låt oss anta vid hög upplösning och mycket hög FPS – som kan gissas från videon.

För närvarande har Huawei ännu inte officiellt publicerat den, så vi kan inte ta dess tillförlitlighet för given ännu, men det verkar som att det är en videoteaser tillhör marknadsföringskampanj som heter Se mOOOre (på italienska Föreställ dig OOOlt), vilket betonar de nya enheternas trippelkamera- och multimediakvaliteter.

Det finns också ett omnämnande avartificiell intelligensredan arbetshäst för Mate 10 Pro, med vilken P20 och P20 Pro kommer att dela (enligt rykten) samma SoC Kirin 970.

Relaterade artiklar

Back to top button