Huawei P20: design avslöjad från de riktiga fotona av prototypen, men den tredubbla kameran? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P20: design avslöjad från de riktiga fotona av prototypen, men den tredubbla kameran? (Foto)

Efter många rykten och många mer eller mindre pålitliga renderingar visar den mycket exakta Huawei P20 sig i vad som borde vara dess första riktiga bilder. Vi talar om en prototyp av standardversionen, som kommer att presentera viktiga skillnader med Plus- och Lite-varianterna, till att börja med en mer “konservativ” design.

Som du kan se på bilderna i galleriet tar stilen på den här nya representanten för P-serien upp och uppdaterar linjerna i den nya Mate 10 som kom i slutet av förra året och antar en kantlös display i format 18:9med lätt böjda kanter på långsidorna och mycket tunna ramar på både ovan- och undersidan.

Det finns ingen hack på kanten i toppen, en funktion som borde vara exklusiv för de andra två varianterna som redan nämnts, precis som trippelkamera baksidan, där talet är mer komplext: även om prototypen inte integrerar det, är det möjligt att det på den slutliga versionen av P20 kan finnas där, även om det för närvarande är mer troligt att det finns på Plus-varianten.

För övrigt ska endast små ytbehandlingar rapporteras, vilket i alla fall bidrar till att öka det estetiska nöjet: hörnen är mer rundade, en ingång ingår i botten USB typ-C och två rutnät för högtalarna – men en bör vara dedikerad till mikrofonen – och det finns ingen fysisk volymvippare, ersatt av små indikatorer som ska tillåta en volymkontroll med beröring.

Och nej, vi glömde inte att nämna det, för även i det här fallet kommer det inte att finnas där: vi talar uppenbarligen om ljuduttag 3,5 mm, återigen frånvarande även på detta toppsortiment.

Vi upprepar igen att bilderna och informationen som visas hänvisar till en möjlig prototyp av Huawei P20, som skulle kunna presentera en annan form när den kommer ut på marknaden.

Vid det här laget ser vi fram emot den 27 mars, då det kinesiska företaget kommer att lanseras officiellt både denna variant och resten av P20-sortimentet och vi kommer äntligen att kunna upptäcka alla detaljer.

Relaterade artiklar

Back to top button