Huawei P11 kommer inte att heta P20, åtminstone inte enligt evleaks

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P11 kommer inte att heta P20, åtminstone inte enligt evleaks

Frågan som rör förnamn av Huaweis nya toppfamilj blir mer och mer komplicerad allt eftersom veckorna går. Efter de första bekräftelserna på valören P11kom överraskande nyheter som talade om en ännu ej släppt Huawei P20, men andra Evan Blass denna information kommer snart att nekas.

Den välkände läckaren, mer känd under sitt smeknamn evleaks, publicerade vad som verkar vara mer än bara en personlig tanke på sitt Twitter-konto. Det korta budskapet är tydligt och uttrycker det uppenbara bryderi om numreringsändringen som det kinesiska företaget kunde anta.

Enligt Evan borde den nya smarttelefonen, trots alla rykten som hörts de senaste veckorna, kallas för sin egen Huawei P11fortsätter traditionen med serien precis som vi förväntar oss.

För närvarande är det svårt att med säkerhet säga om detta kommer att vara det val som Huawei har antagit, med tanke på att vi under de senaste månaderna har haft motstridiga uppgifter angående namngivningen av toppsortimentet 2018. Troligen kommer mysteriet att avslöjas under loppet av nästa veckornär vi närmar oss det officiella presentationsdatumet.

Relaterade artiklar

Back to top button