Huawei P11 kan också vara huvudpersonen vid MWC: artificiell intelligens och kamera på sköldar

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P11 kan också vara huvudpersonen vid MWC: artificiell intelligens och kamera på sköldar

Huawei P11 – namnet på den troliga nästa toppen av sortimentet av den kinesiska jätten – har gjort nyligen prata om sig själv för en läckt bild från dess påstådda firmware, som visar en hack i full iPhone X-stil, lockar nästan enhälligt recensioner negativ av användare. Om vi ​​bortser från dessa rykten som fortfarande måste bekräftas för ett ögonblick, låt oss fokusera nu på möjlig inlämningsperiod av Huaweis nya flaggskeppssmartphone, eftersom det kan finnas nyheter i detta avseende och mer.

Källan är återigen Roland Quandtsom uppgav på sin produktiva Twitter-profil att han nyligen deltog i en Julhändelse främjas av Huawei i Tysklandunder vilken företagsrepresentanter inte snålade referenser om den närmaste framtiden. I synnerhet skulle de ha lovat Spännande nya produkter för första kvartalet 2018med särskild uppmärksamhet på artificiell intelligens Och fotografiska sektorn.

Det säger sig självt att sinnet hos Quandt – och hos oss alla – har flugit in i framtiden P11 och dess eventuella presentation under MWC 2018som som varje år kommer att hållas i slutet av februari i Barcelona.

Samsung Galaxy S9, enligt de senaste ryktena, kan också vara det hjälte av mässan, kanske direkt kolliderar med den nya modellen av rivalen Huawei. Vad som är säkert är att, särskiltartificiell intelligenskommer att vara en av de trender 2018som redan ockuperade scenen i slutet av 2017.

Relaterade artiklar

Back to top button