Huawei P10 Plus med böjd skärm, ringblixt och en mystisk sensor i dessa nya renderingar (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P10 Plus med böjd skärm, ringblixt och en mystisk sensor i dessa nya renderingar (foto)

Efter att ha pratat om Huawei P10 Lite, låt oss se nu Huawei P10 Plusflaggskeppsmodellen för P10-familjen, som kommer att vara huvudpersonen i evenemanget som det kinesiska företaget kommer att hålla på Mobile World Congress.

De renderingar du hittar nedan borde faktiskt skildra Huawei P10 Plus, och redan när du observerar dem kan du se några viktiga element. Först av allt är skärmen böjd på båda sidor: bör vara en 5,5 tum QHD, precis som den nuvarande Galaxy S7 edge, med vilken jämförelsen är nästan naturlig. Vi har också en hemknapptrots fingeravtrycksläsare finns på baksidan. Vi är dock inte helt övertygade om den här bildens äkthet, särskilt inte på hemknappen, som ser lite “fast där”.

Även på framsidan, bredvid kameran, finns det två olika sensorer som Huawei P10 (tredje renderingen i galleriet) inte har. Vissa spekulerar en irisskanner, som vi ärligt talat inte ser (den borde vara för stor); vi kan riskera en frontal autofokuslasermen det är bara en chansning.

På baksidan, bredvid de två kamerorna, visas Blixt LED den är arrangerad i en ring, med laserautofokus (och/eller annat) i mitten. Det säger sig självt att de två kamerorna är gjorda i samarbete med LEICA, men i år bör de nå ett brännvidd på f/2.0 mot f/2.2 hos Huawei P9.

Kort sagt, cirkeln stramar sig också runt nya Huawei P10, men ändå verkar inte alla bitar passa ihop helt. Vi har dock fortfarande hela 3 veckor kvar till den officiella lanseringen, så det finns gott om tid att slutföra pusslet.

Relaterade artiklar

Back to top button