Huawei P10: nya renderingar föreställer böjd skärm och glasskydd (foton och videor)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P10: nya renderingar föreställer böjd skärm och glasskydd (foton och videor)

Det är drygt en månad kvar till lanseringen av nästa Huawei P10, ny övre delen av intervallet av det kinesiska företaget som hoppas kunna återuppleva glansen av den utmärkta P9. Hittills vet vi fortfarande lite om formerna och tekniska egenskaperna hos den nya enheten, men de senaste framställa bearbetas av Koncept skapare de försöker ge oss några ledtrådar om vad vi kan förvänta oss.

Som redan sett på andra bilder förväntas Huawei P10 ha en stor böjd display på båda sidor, med mycket låg tjocklek. På framsidan finns en liten oval som inte ska vara en fysisk nyckel, utan kan vara en ultraljuds fingeravtryckssensor.

På baksidan finns dubbel kamera kom med föregående generation och en extra fingeravtrycksläsaremedan på den nedre sidan är det nödvändigt att signalera närvaron av ljuduttag – aldrig tagit för givet på senare tid – och av dörren USB typ-C.

Den övergripande designen verkar därför vara ganska nära den tidigare modelläven om det finns en större uppmärksamhet på material: nästan hela kroppen är faktiskt täckt in glasmed sidoramarna i metall.

För att säga sanningen, några av funktionerna i dessa renderingar övertygar oss inte helt, till att börja med de två fingeravtryckssensorerna. Vi får se om de kommer ut inom de närmaste dagarna nya renderingar eller riktiga bilder som kommer att kunna klargöra våra tvivel. För tillfället är det bara att vänta på det officiella presentationsevenemanget, inställt på 26 februari.

Relaterade artiklar

Back to top button