Huawei P10 kan vara den dyraste P-seriens smartphone någonsin

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P10 kan vara den dyraste P-seriens smartphone någonsin

Drygt en månad kvar till den officiella presentationen av Huawei P10, det nya toppsortimentet som kommer att ärva platsen för den utmärkta P9. Om de första nyheterna om enhetens hårdvara och funktioner får fans att drömma om det kinesiska företaget kosta det skulle verkligen kunna dämpa all denna entusiasm.

Faktum är att tack vare tweeten från den välkände läckaren Ringlakan vi ha en första information om listpris av P10, och inte mycket att skratta åt. Om man bortser från “Porsche design”-produkterna verkar det som att Huawei P10 kommer att bli det dyraste smartphonen bland de i P-serien hittills släppt på marknaden.

Och om konceptet inte var tillräckligt tydligt, hashtaggen #galen som används av läckaren för att definiera priset ger en god uppfattning om vad vi kan förvänta oss.

Vid det här laget kan vi inte vänta med att få veta mer om P10, i hopp om att kvalitet både i toppen och det kanske den gode Ricciolo ville ha överdriva lite med sin tweet.

Vad skulle enligt din åsikt vara ett inte alltför högt pris för Huawei P10? Hur högt skulle det vara att få ett “galet pris”?

Relaterade artiklar

Back to top button