Huawei P10 kan komma tidigt

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P10 kan komma tidigt

Även om det på många sätt fortfarande är Samsung Galaxy S8 som håller marken råder det ingen tvekan om att många andra företag spelar sina kort i stor hemlighet (som sig bör). Om vi ​​redan har pratat om det faktum att LG G6 kan förutse lanseringen just för att hålla jämna steg med Samsung-smarttelefonen, verkar det som att detta inte kommer att vara det enda företaget att göra ett liknande drag.

Faktum är att Huawei skulle vara redo att lanseras Huawei P10 redan under nästa Mobile World Congress som hålls i slutet av februari i Barcelona. Detta är åtminstone vad som kan hända enligt uttalanden från den kinesiske analytikern Pan Jiutang. Uppenbarligen skulle en förväntad presentation då också sammanfalla med en tidig lansering: vi talar om mars indikativt för marknadsföringen av Huawei P10.

Eftersom det inte kommer några nyheter direkt från företaget är det som vanligt nyheter som måste tas med en nypa salt. Det här är dock ett intressant scenario där olika företag kanske vill försöka spela det “tidiga” release-kortet för att försöka ge jätten Samsung svårt.

Om du vill ha mer information om Huawei P10 kan du hitta den på denna länk.

Relaterade artiklar

Back to top button