Huawei P Smart i Italien för 259 € (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P Smart i Italien för 259 € (foto)

HUAWEI PRESENTERAR P SMART

Den nya Huawei-smarttelefonen erbjuder en smartare design och multimediaupplevelse

Milano, 18 januari 2018 – Huawei, världsledande inom teknikbranschen, presenterar idag Huawei P smart, den perfekta kombinationen av mjukvaruteknisk innovation, sofistikerad design och överkomligt pris. En ny smartphone som visar Huaweis pågående engagemang för att erbjuda allt mer högpresterande produkter som förbättrar och förenklar människors liv. P smart ansluter sig till den framgångsrika P-serien som från 2015 till idag, med familjens lite-enheter, har uppnått otroliga resultat vad gäller försäljning i Italien. Faktum är att mer än 5,2 miljoner enheter har skickats sedan lanseringen. Bland de mest populära modellerna minns vi P8 lite, P8 lite smart, P9 lite, P8 lite 2017, P10 lite.

P smart erbjuder en obegränsad underhållningtack vare visa Huawei FullView 5,65 tum Full HD-skärm med 18:9 kant till kant skärm. Och det är inte allt. De multifunktions smart display Utrustad med en delad skärm, låter den användare enkelt svara på en chatt medan de tittar på en video, eller spela in något medan de läser. Dubbel funktionalitet, dubbelt roligt! Finns i tre eleganta färger, svart, guld och blå, och utrustad med en 3000 mAh och en 4.0-fingeravtryckssensor erbjuder Huawei P smart pålitlig och långvarig prestanda, samt en förfinad design.

Huawei P smart är utrustad med en dubbel kamera bak med huvudlins från 13 MP, och en 8MP front, som kan fånga varje bild och ge extraordinära färger. Selfies kommer också att bli ännu skarpare, tack vare den otroliga prestanda som erbjuds av Bokeh-effekten på den främre kameran. Regn, sol, landskap på natten: oavsett under vilka förhållanden telefonen används kommer bilderna som tas av P smart alltid att lämna dig andfådd.

Designad för att erbjuda en intuitiv men ändå högkvalitativ fotografisk upplevelse, Huawei P smarta kamera kan också aktiveras tack vare smart gest, för att ge användarna full kontroll över kameran och oändliga fotograferingsmöjligheter. Tack vare flera lägen, inklusive Beauty som ger huden ett mer naturligt och strålande utseende, blir bilderna perfekta i alla situationer. Med ett minne från 32 GB*utbyggbar upp till 256 GB via micro SD, har du alltid plats för foton, appar eller spel.

Huaweis ständiga engagemang för att förbättra människors liv återspeglas också i den nya P smarta enheten och detta gör oss mycket stolta”Sagde Pier Giorgio Furcas, biträdande chef för konsumentaffärsgruppen Huawei Italia. “Tack vare kombinationen av den innovativa Huawei-tekniken, funktionerna som erbjuds av Huawei FullView Display och den dubbla kameran, erbjuder Huawei P smart den bästa användarupplevelsen någonsin till ett överkomligt pris för alla.“.

P smart, tack vare gränssnittet EMUI 8.0 Och Android ™ 8.0 Oreo för bättre systemoptimering, gör användarupplevelsen ännu enklare än den har varit fram till nu.

Huawei P Smart kommer att finnas tillgänglig från och med slutet av januari till det rekommenderade priset på 259,00 € hos de främsta distributionsmärkena, onlinebutikerna och mobiltelefonoperatörerna Tim, Vodafone, Wind Tre, och självklart i den nya Huawei-upplevelsebutiken från Milano.

Relaterade artiklar

Back to top button