Huawei P Smart hittat i en tysk webbutik: ankomst på våren för 249 €? (Foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei P Smart hittat i en tysk webbutik: ankomst på våren för 249 €? (Foto)

Ryktena om nya Huawei P Smart börjar bli mer och mer enträgna, och nu har vi till och med en ev officiellt pris. Vad borde vara den internationella versionen av Huawei Enjoy 7S har dykt upp i en tysk webbutik, som visar både det tekniska databladet och renderingarna som visar det från alla vinklar.

Hårdvarufunktionerna är exakt de hos den tidigare nämnda Enjoy 7S och detsamma gäller exteriören, så det råder ingen tvekan om att detta är just samma modell.

Det som ändras från den kinesiska varianten är kosta: på den tyska sidan ett listpris på 249 € för versionen från 32 GBnågot högre än den för modellen som släpptes i Kina men helt i linje med den vanliga växelkursen för Huawei-produkter i euro.

För närvarande vet vi inte vad de officiella releasedata kommer att vara på den europeiska marknaden för denna enhet, men källorna verkar vara ganska optimistiska: den nya P Smart bör anlända senast vår i Tyskland, och det är troligt att marknadsföringen kommer att utvidgas till andra länder, Italien Inklusive.

Relaterade artiklar

Back to top button