Huawei Nova 5T är officiellt i Malaysia: Kirin 980 och bakre fyrkamera med Turbo 3.0 GPU (foto) (uppdaterad: ankomst till Europa)

Huawei har formaliserat en ny smartphone i Malaysia genom ett evenemang skapat ad hoc. Låt oss prata om en ny enhet i sortimentet Nova, i många avseenden liknande Nova 5 Pro som presenterades i Kina i juni förra året, och till Honor 20 Pro också tillgänglig från oss.

Den nya Huawei Nova 5T anländer Malaysiska marknaden i färger Svart, Krossa blått Och Mid Summer Purple till ett pris som motsvarar cirka 340 €.

Vi uppdaterar artikeln eftersom de under de senaste timmarna har dykt upp viktig information som rör marknadsföring Europeiska av Huawei Nova 5T: smarttelefonen kommer till vårt land nästa 28 oktober. Huawei Nova 5T borde landa i Europa till priset av 429 €, enligt Smartdroid de förbeställningar genomfördes mellan 28 oktober och 10 november skulle inkludera som en gåva också ett par Huawei FreeBuds Lite.

För närvarande vi har inte absolut säkerhet att smarttelefonen också kommer att landa på marknaden till dessa priser Italienska.

Vi uppdaterar artikeln igen eftersom, enligt vad som rapporterades av FrAndroid, Huawei Nova 5T förväntas på den franska marknaden för November, till ett pris från och med 399 €. De färger förväntas vara lila, svart och blått.

Relaterade artiklar

Back to top button