Huawei Nova 4 kan komma till Europa som Honor View 20: lansering den 22 januari

Efter Samsung och Huawei verkar Honor också redo att lansera en smartphone med hål på skärmen, den som är avsedd för den främre kameran. Vi pratar om opublicerade Honor View 20, modell som kommer att presenteras officiellt nästa 22 januari 2019 i Paris.

Även om presentationen kommer att gå längre en månad bort jämfört med konkurrenterna Galaxy A8s och Huawei Nova 4, som kommer att presenteras 10 respektive 17 december 2018, kan nya View 20 bli den första som officiellt säljs på global nivå, eftersom de andra två borde komma först in Kina och först senare i resten av världen.

På nivån av design, avslöjar teasern de senaste timmarna inte mycket. Det räcker dock för att förstå att den främre kameran kommer att placeras i hål uppe till vänster, precis som på Galaxy A8s och Nova 4, så vi förväntar oss en helskärm gränslös.

Svårare att satsa på datablad: det är möjligt att den nya SoC är monterad på den här modellen HiSilicon Kirin 980 och att resten av hårdvaran också kan vara av hög standard, men för närvarande finns det ingen bekräftelse på denna punkt.

Förmodligen att veta mer detaljer om den här nya Visa 20 det kommer inte att behöva vänta på det nya året. Rykten och läckage kunde redan avslöja de flesta nyheterna i nästa veckor, så håll ögonen öppna för vår webbplats för att inte missa nästa uppdatering.

En överraskning anländer ny läcka vilket ger mycket viktiga nyheter: Huawei Nova 4 och Honor View 20 skulle vara exakt samma enhet. Enligt information som tagits emot de senaste timmarna skulle View 20 vara ingen ringare äninternationell upplaga av Nova 4, endast avsedd för den kinesiska marknaden.

Det skulle inte vara första gången ett utbyte av modeller mellan Huawei och Honor: de två företagen är en del av samma grupp företagare och redan tidigare har Honor marknadsfört några Huawei-modeller exklusiva för den kinesiska marknaden i Europa. Dessutom, om detta skulle visa sig vara sant, skulle det också förklara företräde relatera till global försäljning, som vi redan har förklarat några stycken ovan.

Väntar på en officiell kommunikation från ett av de två företagen, för nu kan vi inte låta bli att ta denna information mycket noggrant, även om en grund av rimlighet redan verkar ganska uppenbar.

Relaterade artiklar

Back to top button