Huawei Nova 3e, den kinesiska tvillingen till P20 Lite, kommer att presenteras den 20 mars (uppdaterat: officiellt)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Nova 3e, den kinesiska tvillingen till P20 Lite, kommer att presenteras den 20 mars (uppdaterat: officiellt)

Den 27 mars kommer Huawei att lyfta slöjan från sin helt nya P20-smarttelefonfamilj. Som bekant kommer den att bestå av tre modeller: P20, P20 Pro Och P20 Lite. Det är meningslöst att förneka att den senare kommer att hamna lite i skuggan av de äldre bröderna, kallade att konkurrera på lika villkor med Galaxy S9 och alla andra toppar i 2018 års sortiment, men en vecka innan kommer det att kunna ta ett förebyggande hämnd.

Huawei har verkligen tillkännagett ett nytt evenemang som kommer att hållas i Kina nästa gång 20 mars och som kommer att se huvudpersonen Nova 3e. Enligt alla rykten som cirkulerat hittills verkar Nova 3e inte vara något annat än den kinesiska varianten av P20 Lite. Så här är en display i 18:9 utrustad med hackmed dubbla kameror och bakre fingeravtrycksläsare.

Därför kommer det att vara ett sätt att i förväg veta alla detaljer om Huaweis nya standardbärare för mellanklassen på marknaden. Allt utom pris: som alltid, faktiskt, kinesiska priser kanske inte är vägledande för de motparter som kommer att landa på vår marknad.

För tillfället ryktas det att P20 Lite kommer att bli dyrare än sina direkta föregångare, vi får se om rykte hittar bekräftelse.

Relaterade artiklar

Back to top button