Huawei Nova 2S är riktigt vacker och kan vara en “nästan topp i sortimentet” (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Nova 2S är riktigt vacker och kan vara en “nästan topp i sortimentet” (foto)

Vi hade pratat om nya Huawei Nova 2S redan förra veckan, obestämda om vi skulle kalla den så här eller med smeknamnet Nova 3men de nya bilderna som läckt ut under de senaste timmarna verkar utplåna alla tvivel, vilket också ger oss en viss bekräftelse på Tekniska specifikationer.

Som du kan se från bilderna i galleriet ska den nya Huawei-märkta enheten heta Nova 2S och ska ha en estetik som är praktiskt taget identisk med den som redan beundrades på bilderna som släpptes av TENAA förra veckan. De kantlös display Full HD + 6″ i 18:9-format ger utrymme för båda främre dubbelkamera från 20 MP än till den lilla hemknapp på den nedre delen, medan på baksidan finns de två huvudkameror från 16 + 20 MP.

Det kinesiska databladet berättar att Nova 2S skulle kunna utrustas med en kraftfull SoC Kirin 960 tillsammans med 6 GB RAM, medan operativsystemet ska vara det nya EMUI 8.0 baserat på Android 8.0 Oreo. Det skulle därför vara fråga om en anordning mer orienterad mot bandet av övre delen av intervallet än till det genomsnittet, därför också pris det kan gå över förväntan.

Enligt de senaste ryktena kan presentationen av den nya smarttelefonen från Huawei ske redan inom decembermen den här produkten kommer sannolikt inte in Italien. Just nu väntar vi på mer information, även om det vid det här laget borde vara väldigt nära den officiella lanseringen.

Relaterade artiklar

Back to top button