Huawei Nova 10 Pro presenteras: den är vacker!

Huawei utökar sin kollektion “Nova” tack vare den nya smartphone-serien “Nova 10”. Hittills hade inga större rykten dykt upp om de nya modellerna. Dock tack vare Steve Hemmerstoffer – mer känd som “OnLeaks” – har spridits de första renderingarna av Huawei Nova 10 Pro. Utöver bilderna delade uppgiftslämnaren även några specifikationer för telefonen. Men låt oss gå vidare i ordning.

Renderingar av det kinesiska företagets nya modell avslöjar trippel bakre kameradesign – mycket elegant – och en böjd display framtill, med två fotosensorer gömda i en liten utskärning. I synnerhet på baksidan modulen som inrymmer de tre sensorerna sticker ut, inklusive den viktigaste framhävd av en cirkulär ring, vilket ger den ett ännu mer raffinerat utseende. När det gäller färgerna som smarttelefonen kommer att vara tillgänglig i finns det två alternativ: svart och silver.

På den tekniska specifikationssidan är det bara rykten som gäller skärmen, som kommer att vara 6,7″ och, som tidigare skrivits, kommer den att vara värd för två fotografiska sensorer, såväl som sensorn för fingeravtrycksigenkänning.

Annan information gäller strömbrytaren, placerad på höger sida och närvaron av USB Type-C-porten. Slutligen kommer enheten att ha följande åtgärder: 164,3 x 73,6 x 8,1 mm. De debutistället, väntas i juli.

Med den nya “Nova 10”-serien åt sidan, presenterade Huawei under de senaste dagarna det nya “Huawei MatePad Paper” i Italien, det första e-bläck tablett, som syftar till att säkerställa en pappersliknande läsupplevelse. Enheten har en 10,3″ e-ink-skärm, 4 GB RAM och 64 GB internminne. På mjukvarusidan har företaget satsat allt på HarmonyOS 2 (i en version optimerad för denna typ av enhet).

Relaterade artiklar

Back to top button