Huawei Nexus 6P finns på Google Store! (Ja, det kostar 699 €)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Nexus 6P finns på Google Store! (Ja, det kostar 699 €)

Det är äntligen dags för den officiella debuten i Italien av Huawei Nexus 6P, än så länge endast tillgänglig från tredje part, men från och med idag kan du beställa direkt från Google Store för 699 € i 32 GB-versionen. Och fram till den 8 december får du även en Chromecast i present.

Nexus 6P finns för omedelbar leverans i grafit (svart) och aluminium (silver), men endast i 32 och 64 GB-varianterna (den senare kostar 749 € och lägger även till isfärgen). 128 GB-modellen är inte tillgänglig, även om skriften som följer med den säger “snart”, men var inte för angelägen om att se den anlända, för Nexus 6P på 128 GB kostar hela 849 €.

LÄS RECENSIONEN: Huawei Nexus 6P (foton och video)

Vi påminner dig om att köp från Google Store inte inkluderar kostnader för sändning, och att det senare väntas inom 2-4 arbetsdagar. Vad som är säkert är att vi vid dessa siffror inte riktigt föreställer oss en överfull beställning, och vi hoppas att Nexus 6P kan sjunka snabbt som 5X gör, för att snabbt bli mer attraktiv, även om i vilket fall som helst, med tanke på starten pris, det kommer att ta lite tid.

Kan vi hoppas på ett julmirakel?

Relaterade artiklar

Back to top button