Huawei Mobile Services: mer säkerhet (och många nya funktioner) med den nya uppdateringen

Den kinesiska jätten tillkännagav idag det senaste uppdatering från Huawei Mobile Services (också känd som HSM, här hittar du alla detaljer) för olika smarttelefonmodeller i Europa. Den nya uppdateringen kommer med enheter med EMUI 8.0 eller högre, en serie användbara appar och förnyelser av tjänster, som kommer under de närmaste månaderna. Låt oss ta reda på vad det är.

Huawei Mobile Services: Nya appar och tjänster tillgängliga inklusive en assistentuppdatering, Petal Search och mer

huawei mobila tjänster 4

Den nya uppdateringen var utformad för att öka integriteten och ge europeiska användare ytterligare funktioner inom appar, från utseendet på Huawei Assistant till Petal Search, till webbläsarens navigationsapp och därefter. Uppdateringen av Huawei Mobile Services måste accepteras och installeras när meddelandet kommer till din smartphone.

– förklarade Pier Giorgio Furcas, biträdande chef för Huawei CBG Italia.

huawei-logotyp

De viktigaste uppdateringarna av Huawei-appar och tjänster som användarna kommer att få är:

Huawei Assistant: uppdateringen ger användarna en helt anpassningsbar layoutupplevelse.Webbläsare: med uppdateringen är det möjligt att ha större kontroll över surfupplevelsen, inklusive privat surfning och blockering av popup-fönster, för säker, privat och höghastighetssökning. Webbläsaren hanterar också tillgång till de senaste nyheterna från lokala, regionala och internationella medier i realtid på Newsfeed, som nu innehåller flera nya kanaler inklusive video, podcast och underhållning.Spelcenter: förbättringar i sikte för varumärkets mobila gamersamhälle, med plattformen för att enkelt spela och dela sina favoritspel; presentera möjligheten till skärmdumpar och skärminspelningar och ett icke-störningsläge, med ett popup-fönster för inkommande samtal under spelet så att användarna har möjlighet att pausa sin spelsession för att ta samtalet eller besluta att inte svara.Kronbladssökning: Huawei-sökmotorn har också optimerats av uppdateringen.Kronbladskartor: med uppdateringen ger den också Head-Up Display (HUD) navigationsläge, som projicerar navigeringsgränssnittet på bilens vindruta för en säkrare, störningsfri körupplevelse. Det ger också användare möjlighet att samskapa kartor, lägga till sina favoritplatser, inklusive kommentarfunktioner, och låta dem anpassa och förvandla kronbladskartor från en karta till en daglig informationsnav.

Bland de andra nya funktionerna finns också Medlemscenter (med info, erbjudanden och handledning för varje Huawei-app och -tjänst), Böcker (ett bärbart digitalt bibliotek) e LinkNow (en plattform för omedelbar kommunikation, videokonferenser, dokument och online-klasstjänster). Slutligen, från och med den 26 maj och fram till den 15 augusti, kommer Huawei att erbjuda användarna möjlighet att vinna många priser genom att testa särskilt webbläsare, assistent, AI-sökning, Petal Search-tjänster.

Follow️ Följ och stöd GizChina upp Google Nyheter: klicka på stjärnan för att lägga till oss till dina favoriter.

Relaterade artiklar

Back to top button