Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 tillkännagavs, med 8,4 tums Full HD …

Efter att Huawei MediaPad M3 Lite 10 tillkännagav denna vecka på Computex 2017 finns det en annan MediaPad M3-modell där ute. Det avslöjades precis av Huawei och går under namnet Huawei MediaPad M3 Lite 8.0. Det visas nedan och verkar vara ganska sexigt.

Till skillnad från den stora modellen har den 4 Harman / Kardon högtalare, den här har bara två, med samma teknik. Det ger en 8,4-tums Full HD-skärm och förlitar sig på en oktakärna Qualcomm Snapdragon 435-processor, tillsammans med 3 eller 4 GB RAM. Det finns också 32 GB eller 64 GB lagring här, samt en microSD-kortplats. Vi hittar en 8 MP bakre kamera här, plus en främre 8 MP-shooter, medan batteriet är en 4800 mAh-enhet, laddad via microUSB.

En fingeravtrycksskanner har inkluderats i förväg, inom hemknappen. Huawei MediaPad M3 Lite 8.0 mäter 7,5 mm i tjocklek och väger 310, vilket märkligt nog var vikten på den större modellen. Den körs på Android 7.0 Nougat med EMUI 5.1 på toppen och erbjuder också GPS och WiFi, men den har också en LTE-version. Designen påminner mig mycket om MediaPad M3 från förra året, vilket betyder att det är en metallplatta med vackert färdiga hörn.

Relaterade artiklar

Back to top button