Huawei MatePad Pro 2-specifikationer läckt ut via GeekBench (WGR-W09)

Huawei MatePad Pro 2 ryktas att avslöjas under Huaweis evenemang den 2 juni, när vi kanske också ser några andra enheter som bärbara datorer. Vi har sett läckor för den här enheten tidigare och säger också att det kommer att finnas en vanlig MatePad 2, bortsett från MatePad Pro 2.

Huawei MatePad Pro 2 är en direkt efterträdare till Huawei MatePad Pro och den togs bara på GeekBench, under kodnamnet WGR-W09. Enheten fick 908 poäng i testet med en enda kärna och 2987 poäng i multikärnan. Enheten sägs levereras med Android 10 ur lådan och 8 GB RAM. Operativsystemet är lite daterat, så jag förväntar mig antingen Android 11 med en ny EMUI eller kanske HarmonyOS 2.0. Chipsetdetaljerna presenteras inte i riktmärket, men vi vet att det kommer att bli en oktavkärna på 2,04 GHz CPU.

Andra läckor nämnde också en 12,2 tums eller 12,6 tums skärm, med en 120 Hz uppdateringsfrekvens för MatePad 2 och en 12,9 tums skärm för MatePad Pro 2. En Kirin 9000-processor är inte utesluten, förutsatt att Huawei har tillräckligt med förnödenheter . Det finns också anledning att tro att vi kan få en gaffel från antingen EMUI eller Harmony till något som heter PadOS, inspirerat av iPadOS. Det här är inte precis en ny sak, eftersom det ryktas att Xiaomi också förmedlar MIUI till en speciell tablettversion.

De har dockningsstänger, förbättrad multitasking och delad skärm.

Relaterade artiklar

Back to top button