Huawei Mate X2 blir patenterad och renderad, närmar sig Galaxy …

Huawei Mate X och Mate Xs är redo att få en uppföljning, som kan debutera innan den tidigare uppskattade hösten IFA 2020-utgåvan. Huawei Mate X2 har precis fått en patent, åtföljd av skisser och gör med tillstånd av Letsgodigital.

Patenten kommer från Huawei och verkar signalera en annan riktning för den nya vikbara. Huawei ansökte faktiskt om designpatentet tillbaka den 12 juli 2019. Det skickades in i Kina och godkändes först den 29 april 2020. Det finns 16 färgproduktbilder inkluderade, som visar en hel del vinklar på enheten. Produkten går från telefon till surfplatta och vice versa. Den flexibla skärmen är placerad på insidan, som Galaxy Fold, men det finns ingen hålkamera eller hack.

Inramningarna är också ganska smala jämfört med Fold och Mate X. Vi får också en extra skärm på utsidan och till skillnad från Fold verkar Huawei ha placerat en fyrkamera precis intill frontskärmen. Den andra skärmen är mindre bred. Vi ser också ett zoomobjektiv i mixen, som visas som en fyrkantig kamera. Det är troligen den från P40 Pro. Innan jag börjar spekulera och göra en gedigen analys av framtiden för Huawei vikbara, bör jag nog påminna dig om att Huawei erkände att de förlorade upp till 70 miljoner dollar Mate Xs.

Produktionen är fortfarande mycket dyr och avkastningen låg. Samsung verkar ha dragit nytta av Galaxy Fold och Z Flip, men … Jag tror att alla håller ut för $ 999 $ vikbar, eller tar sina lager från en dyr Apple-flexibel ouvre.

Relaterade artiklar

Back to top button