Huawei Mate X ska vara en smartphone, den första i världen med 512 GB internminne!

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate X ska vara en smartphone, den första i världen med 512 GB internminne!

De första ledtrådarna om nya Huawei Mate X – sa också MateX alla bifogade – de kom redan förra månaden, men det är återigen det kinesiska certifieringsorganet TENAA för att ge oss mer information om denna enhets karaktär och egenskaper.

Låt oss börja med ett oväntat faktum: Mate X borde bara vara en smartphoneen sann arvtagare till den homonyma Huawei-serien som redan uppdaterades under hösten med ankomsten av Mate 10-linjen.

Modellen som certifierats av organet skulle ha ett kodnamn NEO-AL00 och skulle presentera en riktigt high-end hårdvara: förutom 6 GB RAM, som nästan har blivit grunden för alla de senaste toppsortimentet, ombord på Mate X skulle det finnas bra 512 GB internminne. En lagringskapacitet som är närmare den för en PC än de som vanligtvis ses på mobila enheter, vilket skulle göra det till först smartphone i världen med ett så stort internminne.

Även om det för närvarande bara är rykten, som ska tas med vederbörlig hänsyn varningutvecklingen av mobila enheter under de senaste åren går just i riktning mot att öka den tillgängliga giga, både för RAM och för internminne, och vi skulle inte bli alltför förvånade över att se en smartphone med 512 GB lagringsutrymme under de kommande månaderna.

Om Huawei kommer först kan vi inte veta ännu, men vi får se vilka som kommer att bli detaljer relaterat till att den nya Mate X eventuellt anländer till nästa månader.

Relaterade artiklar

Back to top button