Huawei Mate S visar sig äntligen i livebilder (inte suddiga)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate S visar sig äntligen i livebilder (inte suddiga)

För några dagar sedan gick några bilder på den nya tillbaka Huawei Mate Ssom ska presenteras av det välkända kinesiska företaget redan imorgon, men ganska suddiga bilder och väldigt annorlunda från de första bilderna som läckte ut för ett par veckor sedan.

Bilderna som vi kommer att visa dig idag är väldefinierade och visar oss värdig (förhoppningsvis) efterträdare till Huawei Mate 7 i sin helhet. Bilderna i galleriet nedan visar Huawei Mate S båda i sin del främre än i det bak-där vi hittar fingeravtrycksläsaren i samma position som kommer att finnas ombord på den nya Nexus också tillverkad av Huawei.

Från det som hittills har framkommit bör Mate S vara utrustad med en 5,7″ full HD-skärm (1 080×1 920 pixlar) med Force Touch-teknik, 3 GB LPDD4 RAM, 20 megapixel bakre kamera, 8 megapixel fram och HiSilicon SoC 64 -bit octa-core Kirin 935. Utnämningen är inställd på imorgon 2 septemberdatum för den konferens som Huawei annonserade för pressen vid IFA i Berlin där vi kommer att vara närvarande.

Relaterade artiklar

Back to top button