Huawei Mate RS Porsche Design kommer att ansluta sig till de nya P20s på scenen för evenemanget den 27 mars (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate RS Porsche Design kommer att ansluta sig till de nya P20s på scenen för evenemanget den 27 mars (uppdaterad)

Huawei P20 och P20 Pro har uppmärksammat smartphonevärlden under den senaste månaden till ljudet av läcka gradvis mer fyllig och detaljerad. Några dagar efter presentationseventet kan vi säga att vi vet nästan allt om den kinesiska jättens nya flaggskeppssmartphones, men detsamma gäller inte för Porsche Design-utgåvan, som vi ännu inte var säkra på ens om den verkliga existensen av. . TILL skingra tvivel Huawei tog hand om det och tillkännagav sin presentation på scenen för det parisiska evenemanget den 27 mars.

De saftigare detaljerna är fortfarande okända, men vi kan spekulera i att detta är en enhet som kommer att dela samma plattform hårdvara av P20 Pro, med några exklusiva estetiska detaljer och ett förmodligen pris mycket salt. I detta avseende, om traditionen av varumärke (som Mate 10 Pro Porsche Design på bilden ovan), Huaweis egna ord upprepar det: framtiden för lyx möter framtiden för teknik.

Därför kommer Huawei P20 Porsche Design att berika ytterligare ett efterlängtat presentationsevenemang, under vilket de många pusselbitarna i vår ägo kommer att hitta den sista rutten och avslöja allt om de nya. väldigt häftig konkurrenter från toppen av marknaden med märket Huawei.

Relaterade artiklar

Back to top button