Huawei Mate 9 Pro med 6 GB RAM och 128 GB minne kan komma till Europa (uppdaterad)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 9 Pro med 6 GB RAM och 128 GB minne kan komma till Europa (uppdaterad)

Kommer du ihåg Huawei Mate 9 Pro? Denna variant av Huawei Mate 9 tillkännagavs av företaget några dagar efter den officiella presentationen av Mate 9 och dess Porsche Design-variant. Problemet är att Mate 9 Pro är en enhet endast avsedd för den kinesiska marknadeneller det är åtminstone vad man trodde fram till för några timmar sedan.

Vissa virtuella butiker av norr Europa de har faktiskt listat Huawei Mate 9 Pro, guld och grå färg, på en pris som är runt 850 €. Priset motiveras av det faktum att i huvudsak Mate 9 Pro den är identisk med Porsche Design, inklusive den böjda skärmen, förutom internminnet, på endast 128 GB istället för 256 GB och Porsche-logotypen. Det är också möjligt att butikerna på något sätt har importerat enheten, men att den har dykt upp till försäljning i mer än en butik bådar gott.

Uppdatering 16 januari

En Pro-modell av Huawei Mate 9 har återigen hittats på nätet.

Men var försiktig: det finns redan en Mate 9 Pro utrustad med 4 GB RAM och 64 GB internminne, detta skulle vara en annan modell utrustad istället för 128 GB internminne och 6 GB RAM. Modellen i Kina skulle sälja för cirka 800 dollar, i Europa, om den kommer, kommer den därför att kosta mer-

Relaterade artiklar

Back to top button