Huawei Mate 9 Pro i Italien från 20 mars till ett pris som är bättre att inte berätta i titeln … (uppdaterad + foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 9 Pro i Italien från 20 mars till ett pris som är bättre att inte berätta i titeln … (uppdaterad + foto)

Det var nyheter som redan förutsetts av vissa rykten och idag bekräftas det direkt av Huawei. Toppen av sortimentet Huawei Mate 9 Pro“tvilling” variant av Porsche Design Huawei Mate 9, version deluxe av Mate 9, kommer också att anlända till Italien.

Smarttelefonen kommer att marknadsföras cirka av slutet av februari till ett pris som ännu inte meddelats, men som vi kan föreställa oss kan vara runt de redan ryktade 850 €. Vi kommer att uppdatera dig så snart det finns mer exakta nyheter om priset och om vilken variant av Mate 9 Pro som kommer till vårt land.

Uppdatering 09/03/2017

Huawei Mate 9 Pro det kommer lite senare än ursprungligen förväntat. Smarttelefonen kommer faktiskt att finnas tillgänglig i Italien, i färger Haze Gold och Titanium Grey, med start 20 mars, till rekommenderat pris av 999 €. Med tanke på det begärda beloppet kommer den knappast att kunna konkurrera med Huawei P10, som kommer att finnas tillgänglig under samma period. Nedan är några bilder på Mate 9 Pro.

Relaterade artiklar

Back to top button