Huawei Mate 9 Pro är Porsche Design för Kina, som kostar hälften (foto)

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 9 Pro är Porsche Design för Kina, som kostar hälften (foto)

De senaste dagarna har du kanske läst någon annanstans om en ev Mate 9 Promen om du väntade på en annan Mate 9-variant för vår marknad kommer du förmodligen att bli besviken, eftersom det inte heller skulle vara meningsfullt för Huawei att skingra sin existens under presentationen som hölls i München för inte ens ett par veckor sedan.

Huawei Mate 9 Pro har faktiskt presenterats nu i Kina och är praktiskt taget en Porsche Design i alla avseenden (inklusive böjd skärm), förutom frånvaron av logotypen för den berömda biltillverkaren. Till skillnad från den senare har Mate 9 Pro dock en version med 4 GB RAM och 64 GB internminne, vilket i Kina kostar bara 4 699 yuan (637 € ca), medan 6/128 GB en är 5 299 yuan (718 € ca); i båda fallen mycket mindre än 8 999 yuan (1 220 €) frågade efter Porsche Design i Kina (men med 256 GB lagringsutrymme).

Vid dessa siffror kan dock Mate 9 Pro vara vettigt, medan “vår” Porsche Design, med sin 1 395 € i listan, kommer att förbli privilegiet för ett fåtal; förmodligen Porsche kunder.

Uppenbarligen inget från Huawei angående den möjliga internationella lanseringen av Mate 9 Pro, men dessutom, som redan nämnts i början, förväntade vi oss inte dem.

Relaterade artiklar

Back to top button