Huawei Mate 9 i fyra versioner, från 8 november: men kommer allt att stämma?

Note: We hope you enjoy reading this article: Huawei Mate 9 i fyra versioner, från 8 november: men kommer allt att stämma?

Ny virvelvind av rykten om Huawei Mate 9, förmodligen fortfarande med lite tid före den officiella lanseringen, som borde vara runt8 novemberenligt de senaste hypoteserna.

Därför, genom att sammanfatta vad vi har sett hittills, och lägga till de nya artiklarna (ej bekräftade och utan några bevis), kan det finnas fyra versioner smartphone, alla 6 tum, med dubbla 20 megapixel bakre kameror (alltid med Leicas hand) och processor Kirin 960.

Standardversionen ska ha 4 GB RAM och 64 GB ROM, men det ska också finnas en högre version med 128 GB lagring, slutligen kommer “topp” och “monarch”-modellerna att ha 6 GB RAM och 256 GB internt minne , men det är inte klart vad mer de skiljer sig i, förutom i färgerolika för varje serie.

Det talas också om irisskannersom på Galaxy Note 7, även om vi fortfarande är lite skeptiska till det, eftersom det inte verkar ha väckt särskilt intresse.

Slutligen angående i priserdet skulle börja från 3 199-3 399 yuan (430-460 euro) för basmodellen, 3 899 yuan (525 €) för att komma till 128 GB, 4 699 yuan (630 €) för toppmodellen och 7 388 yuan (990 €) den där “monarken”, som borde komma med den “andra generationen av Huawei-smartklockor”, men om den här sista referensen var en ny Android Wear, vet vi redan att vi inte behöver ta det på allvar, vilket ger ytterligare tvivel om vad som verkar vara en ryktet sedan för komplett för att vara trovärdigt i avsaknad av bevis.

Relaterade artiklar

Back to top button